Гуляш зі свинини з підливою

Смачний та апетитний гуляш можна приготувати зі свинини. Ситний гуляш зі свинини з підливкою до столу можна запропонувати з гарніром з картоплі, гречки, рису, макаронів.

Смачний та апетитний гуляш можна приготувати зі свинини. М'ясні шматочки в процесі варіння доповнимо подрібненими овочами та спеціями. Гуляш буде з підливою. Ситний гуляш зі свинини з підливкою до столу можна запропонувати з гарніром з картоплі, гречки, рису, макаронів. Така страва урізноманітнить обідній перекус або вечірню трапезу.

Інгредієнти

  • Свинина: 400 г (м'якоть)
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Сметана (20%): 2 ст. ложки
  • Паста томатна: 1 ст. ложка
  • Борошно пшеничне: 1 ст. ложка
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Вода: 150 мл
  • Паприка мелена: 3 щіпки
  • Аджика: 2 щіпки (суха)
  • Сіль за смаком

Приготування

Підготуємо необхідні інгредієнти. Свинину промиваємо, обсушуємо паперовими рушниками. Очищаємо морквину та цибулю. Я готувала гуляш у казані, але можна скористатися глибокою сковородою.

Натираємо моркву, а цибулю нарізаємо у формі півкілець. У казан виливаємо олію. Перекладаємо овочеву заготівлю. На помірному вогні пасеруємо морквину та цибулю приблизно 10 хвилин. Періодично інгредієнти перемішуємо.

Підготовлену свинину нарізаємо для гуляшу невеликими брусочками.

М'ясні шматочки перекладаємо в целофановий мішечок, всипаємо столову ложку борошна. Добре струшуємо вміст, щоб борошно рівномірно розподілилося на свинячих шматочках.

Свинину перекладаємо в казан до овочів. Перемішуємо м'ясо з морквою та цибулею. Продовжуємо обсмажувати інгредієнти разом близько 7 хвилин.

У потрібну тару перекладаємо сметану, томатну пасту. Всипаємо мелену паприку та суху аджику. Вливаємо теплу кип'ячену воду і ретельно перемішуємо.

Приготовлений склад виливаємо до свинини у казан, перемішуємо.

Зменшуємо нагрівання плити. Стомлюємо гуляш зі свинини приблизно 50 хвилин. В кінці приготування гуляш на свій смак солимо, перемішуємо.

Ситний м'ясний гуляш із підливою готовий. Подаємо його до столу з улюбленим гарніром. Смачного!