Приготувати найсмачнішу яблучну шарлотку можна не тільки в духовці. Мені подобається шарлотка з яблуками в мультиварці, яка завжди виходить із приємною структурою та неперевершеним фруктовим смаком.
Замісити тісто для такої шарлотки досить просто, знадобиться лише глибока миска, міксер та ложка. Яблука для шарлотки в мультиварці можна використовувати ваш улюблений сорт.
Простий покроковий рецепт шарлотки з яблуками в мультиварці не становить складності, тому його реалізації можуть приступати навіть початківці кондитери.
Інгредієнти
- Борошно пшеничне: 1 ст.
- Яйце куряче: 3 шт.
- Цукор: 1 ст.
- Яблуко: 2 шт.
- Олія вершкове: 10 г
Приготування
Для яблучної шарлотки у мультиварці беремо необхідний продуктовий набір. Яблука очищаємо від шкірки.
Вказану кількість курячих яєць по черзі розбиваємо у глибоку миску. Починаємо яйця збивати міксером до одержання однорідної маси.
У однорідну яєчну масу засипаємо весь цукровий пісок, продовжуючи працювати міксером.
У процесі у нас вийшла повітряна маса, в неї ми просіюємо борошно пшеничне.
Борошно слід втрутити у яєчну масу. Але робити це рекомендується ложкою. Ось таке повітряне тісто для шарлотки в нас вийшло.
Очищені від шкірки та насіння яблука подрібнюємо невеликим кубиком.
Заготівлю із подрібнених яблук переправляємось у тісто. Знову перемішуємо, основа для шарлотки готова.
Знімну чашу мультиварки змащуємо шматочком вершкового масла|мастила|. Тісто з яблучною начинкою перекладаємо знімну чашу.
Фіксуємо мультиварку кришкою, встановлюємо програму випічка. Час приготування яблучної шарлотки – 40 хвилин.
Ось і приготувалася у мультиварці наша смачна яблучна шарлотка. Пиріг ділимо на порції та подаємо до столу. Усім приємного перекушування!