Червона консервована квасоля – часта «гостя» у салатних стравах. Інгредієнт чудово поєднується з багатьма продуктами, салати з квасолею виходять апетитними та ситними. Ось покроковий рецепт швидкого салату з квасолею, кукурудзою та ковбасою, в якому також присутні сухарики та цибуля. У салату цікавий смак, а мене страва ще приваблює і невигадливою реалізацією.
Інгредієнти
- Квасоля червона консервована: 125 г
- Кукурудза (консервована): 125 г
- Ковбаса копчена: 75 г
- Цибуля червона: 0,5 шт.
- Сухарики: 30 г
- Майонез: 1,5 ст. ложки
Приготування
Візьмемо продукти за списком. Зверніть увагу, що квасоля має бути у власному соку. Сухарики можна використовувати свої улюблені, але найкраще віддати перевагу продукту зі смаком мисливських ковбасок. Замість червоної цибулі підійде і звичайна, але тоді нарізку з неї потрібно буде залити кип'яченою водою на 5 хвилин, а потім віджати. Таким чином ми позбудемося гіркоти.
На обробну дошку кладемо шматок ковбаси. Подрібнюємо продукт у формі тонкої соломки. Заготівлю переправляємо у миску.
Червону квасолю з банки перекладаємо на сито. Ополіскуємо квасолю під холодною водою. Коли вода повністю зійде, перекладаємо квасолю до ковбаси.
З зерен кукурудзи спочатку зливаємо сік, а потім уже додаємо до інгредієнтів у миску.
Червону цибулину нарізаємо дрібними шматочками. Вводимо нарізку до складу салату.
Доповнюємо компоненти салату із квасолею сухариками.
Для заправки додаємо майонез. Спецій, як правило, не потрібно. Інгредієнти перемішуємо.
Апетитний салат з червоною квасолею, солодкою кукурудзою та ковбасою готовий. Потрібно відразу його поставити на стіл і пригощатися, щоб сухарики не розм'якли, і салат не втратив пікантність. Приємного перекушування!