Для більшості господарок крабові палички – це один із інгредієнтів салатів. Але можна використовувати цей продукт і для приготування смачних закусок. Наприклад, можна зробити смажені крабові палички в паніровці на сковороді, які стануть чудовим доповненням до пінного напою. Готувати таку страву просто та швидко. Спробуйте обов'язково.
Інгредієнти
- Крабові палички: 125 г
- Яйце куряче: 1 шт.
- Борошно пшеничне: 1 ст. ложка
- Панірувальні сухарі: 1/4 ст.
- Паприка мелена: 0,5 ч. ложки
- Часник сушений: 0,5 ч. ложки
- Олія рослинна: 40 мл
Приготування
Підготуємо продукти для закуски. Розморожені крабові палички витягаємо з упаковки.
У невелику миску засипаємо панірувальні сухарі. Додаємо до суміші мелену паприку та сушений часник. Інгредієнти перемішуємо.
В окрему миску розбиваємо яйце. Збиваємо його до однорідного складу.
На тарілку всипаємо борошно пшеничне. Кожну паличку обвалюємо у борошні.
Після обвалки в муці повністю занурюємо палички у збите яйце.
А тепер обвалюємо палички в панірувальній суміші.
На сковороді паралельно прогріваємо олію. Крабові палички в паніровці обсмажуємо з кожного боку маслі приблизно по 1,5 хвилини.
Щоб видалити надлишки жиру з паличок, рекомендую викласти їх на паперові серветки.
Смажені крабові палички у паніровці на сковороді готові, приємного перекушування!