Смачно та апетитно можна запекти грудинку у мультиварці. З рецептом впорається навіть господарка-початківець. Грудинка виходить дуже соковитою та ароматною, завдяки складу зі спецій. Наше кулінарне завдання підготувати грудинку, натерти її спеціями та сіллю, загорнути у фольгу, а решту роботи виконає мультиварка. Смачна свиняча грудинка, запечена в мультиварці – чудова м'ясна закуска для святкового застілля! Хороша грудинка і в теплому вигляді, і холодному. Мені найбільше подобається охолоджена грудинка, її можна запропонувати до столу на шматочку хліба, як бутерброд. Готуйте із задоволенням!
Інгредієнти
- Грудинка свиняча: 500 г
- Часник: 2 зубчики
- Сіль за смаком
- Суміш перців: 0,5 ч. ложки
- Коріандр (мелений): 0,5 ч. ложки
- Паприка мелена: 0,5 ч. ложки
- Суміш прованських трав: 0,5 ч. ложки
Приготування
Підготуємо інгредієнти для запікання грудинки у мультиварці. Відміряємо у потрібній кількості спеції.
Свинячу грудинку промиваємо під проточною водою. Зішкреблюємо шкіру ножем. Грудинку обсушуємо паперовими рушниками.
У миску всипаємо суміш мелених перців, додаємо коріандр, сушені прованські трави, мелену перуку. Перемішуємо спеції.
Підготовлену грудинку натираємо з усіх боків сіллю (орієнтуйтеся на свій смак) та сумішшю з мелених спецій.
Очищаємо часник, нарізаємо пластинками. Грудинку в спеціях укладаємо на лист фольги, складений удвічі. Зверху розкладаємо подрібнений часник.
Загортаємо грудинку у фольгу і поміщаємо у чашу мультиварки.
Закриваємо мультиварку кришкою. Вибираємо на екрані програму «Випічка». Час встановлюємо на 1 годину 15 хвилин. Коли програма закінчиться, грудинку у фользі тримаємо у мультиварці ще 15 хвилин.
Апетитна та смачна свиняча грудинка в мультиварці готова. Остуджуємо її, нарізаємо пластами та пригощаємося! Смачного!