Мало хто відмовиться від смачних домашніх пиріжків. Мабуть, найпопулярніша начинка для такої випічки – капустяна. Пропонуємо вам простий рецепт приготування соковитої начинки із капусти, доповненої курячими яйцями. Начинка з капусти з яйцями виходить смачною, пиріжки з нею точно розлетяться зі столу в одну мить!
Інгредієнти
- Капуста білокачанна: 500 г
- Морква: 1 шт.
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Олія рослинна: 45 мл
- Яйце куряче (варене): 2-3 шт.
- Сіль за смаком
- Спеції мелені: за смаком
Приготування
Для приготування смачної начинки для пиріжків, беремо потрібні інгредієнти за списком. З білокачанної капусти знімаємо верхні листочки. Очищаємо морквину та цибулю. Яйця відварюємо круто. З мелених спецій підійде чорний і червоний перець, а також паприка, пряні приправи.
Капусту перекладаємо на обробну поверхню і тонко шаткуємо. Можна для подрібнення скористатися спеціальною овочерізкою. У сковороді прогріваємо олію. Перекладаємо нарізку з капусти в розігріту олію. Відразу кидаємо до капусти сіль та мелені спеції. Перемішуємо, починаємо нудити.
Морквину натираємо. Морквяну стружку перекладаємо до капусти.
А цибуля для капустяної начинки дрібно рубаємо шматочками. Відправляємо цибулю до інгредієнтів на сковороду.
Змішуємо знову інгредієнти. Накриваємо вміст сковороди кришкою. На середньому вогні гасимо капусту з овочами до повної готовності. Якщо капусточка попалася суха, то можна додати трохи води до інгредієнтів.
Капуста стала м'якою. Остуджуємо її.
Перекладаємо капустяну начинку в миску. Остуджені до цього моменти варені яйця очищаємо та подрібнюємо за допомогою терки з великими осередками. Перемішуємо.
Начинка для пиріжків із капусти готова! Готуємо смачні пиріжки з капустяною начинкою. Приємного вам апетиту!