Салат Венеція з ковбасою та морквою по-корейськи

Сьогодні в меню пікантний салат Венеція з ковбасою та морквою по-корейськи, який приваблює мене не лише своїм смаком, а й простотою приготування.

Сьогодні в меню пікантний салат Венеція з ковбасою та морквою по-корейськи, який приваблює мене не лише своїм смаком, а й простотою приготування. Салат можна зробити за кілька хвилин, адже інгредієнти для нього не потрібно відварювати заздалегідь. У складі салату крім ковбаси та корейської моркви використовуються сир, свіжий огірок та консервована кукурудза. Такий невеликий набір інгредієнтів гарантує відмінний салат для святкової вечері.

Інгредієнти

  • Ковбаса копчена: 100 г
  • Огірок свіжий: 1 шт.
  • Сир твердий: 75 г
  • Морква по-корейськи: 75 г
  • Кукурудза (консервована): 125 г
  • Майонез: 2 ст. ложки

Приготування

За списком візьмемо потрібні інгредієнти. Ретельно промиваємо огірок (нарізати його в салат будемо разом із шкіркою).

Подрібнення інгредієнтів почнемо з копченої ковбаси. Надаємо продукту форму невеликої соломки. Нарізку відразу відправляємо до салатника.

Так само чинимо і зі свіжим огірком. Заготівлю з огірка перекладаємо до ковбаси.

А ось сир для нашого салату ми подрібнимо, скориставшись великою теркою.

Доповнюємо склад салату морквою по-корейськи. При необхідності довгі смужки розрізаємо навпіл.

З інгредієнтів у нас залишилася консервована кукурудза. Зерна спочатку відкидаємо на друшляк, а потім переправляємо до інгредієнтів салату.

Для заправки використовуємо улюблений майонез, компоненти салату перемішуємо.

Смачний пікантний салат Венеція з копченою ковбасою, морквою по-корейськи та свіжим огірком приготовлений. Можна одразу подавати його на стіл. Смачного!