Шашлик із курячих крилець на сковороді гриль-газ

Якщо ви любите курячий шашлик і у вас є сковорода гриль-газ, то цей рецепт стане вам у нагоді. Пропоную зробити шашлик із курячих крилець на сковороді гриль-газ.

Якщо ви любите шашлик з курки і є власником сковороди гриль-газ, то цей рецепт вам знадобиться. Пропоную вам зробити шашлик з курячих крилець на сковороді гриль- газ, який виходить смачним, соковитим і дуже апетитним на вигляд. Курячі крильця ми спочатку замаринуємо, а потім посмажимо на сковороді під кришкою. До речі, за цим рецептом крильця можна запекти і в духовці (щоправда, збільшиться час запікання до 45-50 хвилин).

Інгредієнти

  • Крила курячі: 10 шт.
  • Соус соєвий: 5 ст. ложок
  • Мед: 1 ст. ложка
  • Імбир мелений: 0,5 ч. ложки
  • Часник: 3 зубчики
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Підготуємо за списком інгредієнти.

Приготуємо для замочування курячих крилець пікантний маринад. У невелику миску вливаємо соєвий соус, доповнюємо його медом, олією та меленим імбиром. Очищаємо часникові часточки, пропускаємо через прес. Інгредієнти маринаду ретельно перемішуємо.

Кожне куряче крильце розрізаємо по суглобах на 3 частини.

Для шашлику використовуватимемо лише великі частини крил, кінці нам не знадобляться. Заготовку для шашлику солимо та перчимо.

Вливаємо до курячих частин підготовлений пікантний маринад.

Ретельно перемішуємо. Ставимо миску з курячими крильцями в маринаді на полицю холодильника, затягнувши тару харчовою плівкою. Маринуємо крила протягом 3-х годин.

Замариновані крильця поміщаємо на решітку сковороди гриль-газ.

Під кришкою смажимо шашлик із курячих крилець 35-40 хвилин.

Курячий шашлик із крилець готовий, пригощайтеся на здоров'я!