Смачно і просто можна приготувати свинячі реберця в мультиварці. Пропоную згасити їх разом із цибулею та морквою. Виходять свинячі реберця в мультиварці соковитими і дуже апетитними. Подачу такої м'ясної страви можна урізноманітнити картопляним пюре або іншим гарніром з гречки, рису або макаронів. Так, і просто разом зі свіжою зеленню та овочами ця страва обов'язково знайде своїх шанувальників.
Інгредієнти
- Ребра свинячі: 500 г
- Морква: 1 шт.
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Кетчуп томатний: 3 ст. ложки
- Соус соєвий: 3 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
- Вода: 300 мл
Приготування
Щоб згасити свинячі реберця в мультиварці, візьмемо потрібну кількість інгредієнтів. Реберця промиваємо під проточною водою і обсушуємо паперовими рушниками. При необхідності розрізаємо їх. Очищаємо морквину із цибулею.
Свинячі реберця щедро посипаємо сіллю, перчимо до смаку. Викладаємо ребра в знімну чашу мультиварки.
На дисплеї вибираємо програму смаження. Свинячі ребра обсмажуємо протягом 15 хвилин до рум'яної скоринки без кришки. Олія не використовуємо. У процесі реберця перевертаємо.
Моркву нарізаємо невеликими брусочками, цибулю шаткуємо півкільцями. Овочі перекладаємо до ребер і продовжуємо обсмажувати разом ще 2-3 хвилини.
До інгредієнтів у чашу мультиварки додаємо томатний кетчуп та вливаємо класичний соєвий соус.
Вміст у чаші заливаємо прокип'яченою водою.
Мультиварку закриваємо кришкою. Включаємо програму «гасіння», час встановлюємо на 50 хвилин. Готуємо ребра до закінчення програми.
Вийшли свинячі реберця в мультиварці соковитими та смачними. Відразу подаємо їх на стіл. Пригощайтеся, приємного всім перекушування!