Смачні сирні сирники з манкою на сковороді чудовий варіант для ранкового перекушування. Сирники, приготовані за цим рецептом, виходять солодкими, ніжними та пишними. Крім того, випічка з сиру порадує вас приємним ароматом ванілі. До столу запропонувати сирні сирники можна зі сметаною, згущеним молоком, з шоколадними або фруктовими соусами. Готуйте із задоволенням!
Інгредієнти
- Сир: 200 г
- Крупа манна: 2 ст. ложки
- Борошно пшеничне: 1,5-2 ст. ложки
- Яйце куряче: 1 шт.
- Цукор: 1,5 ст. ложки
- Цукор ванільний: 1 ч. ложка
- Олія рослинна: 40 мл (для смаження)
Приготування
Підготуємо за списком зазначені продукти.
У миску розбиваємо яйце. Всипаємо до нього звичайний цукор та ванільний. Збиваємо до отримання пишної піни.
У солодкий склад, що вийшов, додаємо манну крупу. Ретельно перемішуємо і залишаємо манку набухати на 10 хвилин.
У масу перекладаємо сир. Перемішуємо інгредієнти, паралельно розминаючи сир вилкою.
До інгредієнтів додаємо борошно, що просіює.
Добре перемішуємо вміст до одержання м'якого тіста. При необхідності всипаємо ще трохи борошна.
З сирного тіста ліпимо круглі сирники. У мене вийшло 5 штук. Для зручності змочуємо долоні водою.
На сковороді розігріваємо олію. Викладаємо сирники. Смажимо їх на помірному вогні з двох боків до появи рум'яної скоринки.
Смачні сирники із сиру з манкою готові. Всім смачного!